werkblad / meubelblad van COMPOSIETvakman.be

Composiet werkblad op maat bij COMPOSIETvakman.be

Een composiet werkblad / tablet van COMPOSIETvakman.be wordt altijd op maat gemaakt & bestelt u eenvoudig en voordelig online! In uw zoektocht naar een speciaal composiet ‘bovenblad’ voor een uniek meubelstuk, is de kans groot dat u slaagt bij COMPOSIETvakman.be. 

Altijd op maat.

Een tablet van composiet (voor binnen) wordt bij COMPOSIETvakman.be altijd op maat vervaardigd, op bestelling wel te verstaan. Met een unieke composiet collectie, is de kans groot dat u een kleur(tint) vindt die bij uw wensen past. Op de productpagina kunt u kiezen voor de meest populaire breedtematen, of een breedte op maat. Vervolgens kunt u de lengte invullen en de exacte prijs van uw ‘werkblad op maat’ wordt direct getoond! 

Naast de afmeting kunt u kiezen uit diverse zaagsnedes & afwerkingen van de zijkanten. Standaard gaan wij ervan uit dat uw composieten werkblad ‘recht gezaagd’ wordt (rechthoekig van vorm is) en alle zijkanten (behalve de lange achterkant) netjes wordt afgewerkt. Maar andere mogelijkheden kunt u eenvoudig – met 1 muisklik – selecteren. De prijs van uw composiet blad op maat wordt vervolgens direct berekend & vertoond, wel zo prettig. Rond uw bestelling eenvoudig & veilig online af, dan gaan onze vakmannen – in eigen zagerij – zo snel mogelijk aan de slag om uw composiet meubelblad op maat te realiseren.

werkblad / meubelblad van COMPOSIETvakman.be

Een perfect passend composiet blad – voor een specifiek meubel(stuk), of andere toepassing – voor een uniek & stijlvol eindresultaat! Composiet bladen zijn enorm sfeervol en gewild als interieurobject voor een enorme hoeveelheid aan toepassingen. Naast onze collectie vensterbanken & dorpels, kregen wij steeds vaker de vraag naar composiet meubelbladen met grote(re) afmetingen. En dat begrijpen wij wel! Wat dacht u van een marmercomposiet blad voor een mooie kast, salontafel, of TV-meubel? Of een tablet van kwartscomposiet voor een stoer haardmeubel, luxe keukeneiland, of stijlvol badmeubel? 

Wat uw wensen ook zijn, u vindt altijd een werkblad / meubelblad van COMPOSIETvakman.be dat bij uw wensen & behoeften past!