Afrasteringspaal kopen

Afrasteringspaal kopen

Afrasteringspaal kopen – Welke kiest u?

Heeft u een eigen huis gekocht? Heeft u een kavel gekocht? Dan wilt u uw woning en/of uw terrein natuurlijk op een goede manier omheinen. Naast dat u dit praktisch goed wilt doen, wilt u natuurlijk ook dat het er op een fraaie manier uitziet. Dat kan gelukkig op veel diverse manieren. Om een omheining te maken in de vorm van een schutting of een hekwerk, zijn afrasteringspalen cruciaal. Er zijn dan ook verschillende soorten afrasteringspalen die u kunt kiezen. U leest in dit blog meer over afrasteringspalen en welke u het beste kunt kopen.

Kastanje palen

Als het aankomt op een afrasteringspaal kopen zijn kastanje palen razend populair. Kastanje afrasteringspalen zijn bijzonder duurzaam en ze zijn erg sterk. Daarbij hebben ze ook een stoere uitstraling. Omdat ze standaard een boel looizuur bevatten, kunnen ze erg goed tegen vocht. U kunt ze dan ook gewoon onbehandeld in de grond zetten. U zult er niet veel onderhoud aan hoeven te doen. Hierdoor zijn ze bijvoorbeeld goed geschikt voor een schutting.

Hardhouten palen

Naast kastanje palen zijn hardhouten palen ook bekend en goed geschikt als afrasteringspaal. Ze zijn meestal strak en vierkant afgewerkt. Ze zijn daardoor goed geschikt voor een moderne stijl tuin of een modern bedrijventerrein. U heeft hierbij de keuze uit fijnbezaagde hardhouten afrasteringspalen en geschaafde hardhouten afrasteringspalen. Gaat u voor een schutting met losse planken waarbij de afrasteringspalen weinig tot niet zichtbaar zijn, dan zijn fijnbezaagde palen perfect. Gaat u voor een meer luxe paal die als eyecatcher moet fungeren? Kies dan een glad geschaafde paal.

Robinia palen

Robinia palen zijn perfect voor bomen, buitenconstructies, dierenrennen en voor mosselkweek. U gebruikt ze ook heel goed als afrasteringspalen. Door robinia palen als afrasteringspalen te kiezen, bezorgt u uw tuin of uw terrein een excentrieke en rustieke eigenschap. Robinia palen zijn van topkwaliteit en ze zijn bijzonder duurzaam als ze op de goede manier geplaatst worden.

Meer inspiratie

Met deze informatie kunt u de juiste afrasteringspalen uitkiezen en kopen. Wilt u meer inspiratie voor uw tuin? Lees dan snel nog wat meer van onze blogs.