Comfortabele buiten lounge zetels gezocht

loungebed

Comfort gaat voor!

Toen onze tuin opnieuw was aangelegd, wilden natuurlijk ook nieuwe buiten lounge zetels. Om van onze tuin te kunnen genieten leken buiten lounge zetels ons het beste idee om dat zo comfortabel mogelijk te doen. Mijn vriend en ik zijn echte buiten mensen dus gaan wij er vaak op uit. Toch is het vaak met mooi weer ook heerlijk om thuis te blijven en in de tuin te zitten. Met de loungebanken die wij nu gekocht hebben is dat geen probleem!

Online heb ik gezocht naar lounge zetels en zo kwam ik op de website van Dutch Riviera uit. Zij bieden een hoop loungebanken en ligbedden aan voor verschillende prijzen. Wij hebben er even een avondje voor uit getrokken om de juiste kleuren en afmetingen te kiezen, maar dat is gelukt!

Nu staat er een prachtige loungebank in onze tuin en een mooi ligbed om op te kunnen zonnen. Wij genieten er super veel van, want het was echt een koopje. Bovendien vult het onze tuin ook mooi aan en zo komt het ontwerp nog beter tot zijn recht.

Hebben jullie al eens iets gekocht bij Dutch Riviera? En wat hebben jullie in de tuin staan? Wij zijn helemaal weg van de loungesets!