Kernwaarden van EIKENvakman.nl

EIKENvakman.nl: de Nr. 1 webshop voor eiken (tafel)bladen en verouderde balken voor binnen! Wij vertellen u graag iets meer over ons. Onderstaand vindt u een aantal van onze kernwaarden, dan weet u waar u vanuit kunt gaan. Wilt u meer weten, neem dan direct een kijkje op EIKENvakman.nl >>.

Een gericht ‘eikenhout voor binnen’ ASSORTIMENT.

Afspraak is afspraak en om dit waar te maken hebben wij bewust gekozen voor een gericht assortiment waarbij we onze prachtige collectie eiken (tafel)bladen ook aanbieden als de meest populaire ‘eindproducten’ zoals bijvoorbeeld een eiken wandplank en eiken wastafelblad, eventueel voorgeboord en inclusief behandeling met olie en of lak. Op deze manier kunnen wij een mooi assortiment aanbieden waarmee we u in de meeste gevallen direct mee van dienst kunnen zijn. Ook kunnen we hiermee een snelle levering & een scherpe prijs realiseren. Een gericht assortiment stelt ons in staat om onze afspraken na te komen.

Naast een sterk basis assortiment zijn we continu bezig met het stapsgewijs uitbreiden van ons assortiment. Bent u op zoek naar een specifiek product dat u niet kunt vinden, of een specifieke afbeelding? Stuur ons een e-mail, neem telefonisch contact met ons op, of maak gebruik van ons offerte aanvraag formulier. De kans is groot dat wij u van dienst kunnen zijn!

TOPKWALITEIT producten en materialen.

Topkwaliteit producten van topkwaliteit materialen. Wij garanderen kwalitatief hoogwaardige producten en daarbij uiteraard ook een zorgvuldige bewerking. Het verlijmen van uw eiken (tafel)blad gebeurt met zorg en op een kwalitatief hoogwaardige wijze. Het verouderen van uw eiken balken doen wij ook in eigen beheer met de hand. Wenst u een product te ontvangen dat ook echt ‘af’ is, bijvoorbeeld voorgeboord en inclusief behandeling met olie of 2-componenten lak, dan is dat bij de meeste producten ook mogelijk! Dit alles zodat u meteen aan de slag kunt gaan met een product dat ook echt ‘af’ is.