Op maat gemaakte verticale sectionaalpoort

images

In mijn nieuwe huis heb ik een paar maanden geleden een geheel nieuw interieur gekocht, ik was wel eens tijd voor verandering. Ook de buitenkant van mijn huis heeft een nieuwe uitstraling gekregen. Toen ik bij mijn buren op visite ging zag  ik dat hun een nieuwe op maat gemaakte verticale sectionaalpoort hadden laten inbouwen, het zag er heel stijlvol en uniek uit. De dag erna ben ik zelf eens gaan kijken op de website van het bedrijf dat ze mij hebben gegeven, Different Doors. Als snel zag ik dat er heel veel mogelijkheden zijn, van houtsoort tot de maat ervan. Alle sectionaalpoorten zijn voorzien van isolatie wat erg fijn is want het laat geen kou binnen.Toen heb ik besloten om maar eens een kijkje te gaan nemen bij het bedrijf zelf.

sectionaaldeuren

Kiezen tussen alle mogelijkheden


Toen ik bij het bedrijf aankwam zag ik heel veel soorten hout en allerlei kleuren waarin je je poort kunt kiezen. Ik heb eens rustig rondgekeken daar en kwam al snel met een idee in mijn hoofd hoe ik mijn poort wil hebben. Er kwam een medewerker aan die heeft  mij toen geholpen met wat ideeën opdoen voor de verticale sectionaalpoort. Tijdens dat gesprek werd er van alles gevraagd, in welke kleur ik de poort wil en wat voor een soort hout  maar ook in welke uitvoering ik hem wilde hebben. Daarbij kon ik kiezen tussen verticaal of horizontaal, daarbij leek verticaal mij mooier en gemakkelijker. Na afloop had de medewerker een visualisatie gemaakt van de poort en het was precies zoals in mijn gedachten. Na een tijdje kwam dan eindelijk mijn eigen samengestelde en op maat gemaakte poort binnen, het resultaat is geweldig!

openslaande-garagepoorten