Gras en Groen kunstgras

Schitterend mooi gazon

Je tuin ziet er prachtig uit betreft de bloemen en planten, alleen het groen gazon is niet zo mooi groen als je had gehoopt. Na een bui regen lijkt het onderhand meer op een modderpartij. Lopen is dan niet meer mogelijk, je staat direct met je schoenen in de bagger, tijd om Gras en Groen kunstgras neer te leggen in de tuin. Met het kunstgras heb je weer een prachtige grasmat, geen last meer van vieze schoenen. Zomer en winter kun je gewoon naar buiten en genieten van je mooie tuin.

Gras en Groen kunstgras

Kenmerkend voor het kunstgras

Heb je een mooie grasmat in de tuin liggen dan zal je een aantal dingen opvallen, het gras ligt er zo mooi bij dat je twijfelt of je wel te maken hebt met kunstgras. Geen water meer op het gras, geen vieze schoenen meer na een bui regen. Ook de kinderen kunnen er lekker op spelen zonder te maken te krijgen met vieze handen en schoenen. Het gras kan ook worden gebruikt op andere plaatsen, als ondergrond voor op je balkon of bij een speelplaats binnen en buiten.

Het gras aan laten leggen

Het is geen probleem wanneer je niet zo handig bent in de tuin met kunstgras, het laten leggen van je kunstgras is altijd een mogelijkheid bij aankoop van Gras en Groen kunstgras. De specialisten zorgen ervoor dat je een prachtige grasmat in je tuin krijgt, een waarvan iedereen zal denken dat je een echt gazon hebt liggen. In de showroom kun je de kwaliteit zien en voelen van het gras, is het niet mogelijk door een of andere reden naar de showroom te komen kan er ook een adviseur bij je aan huis komen.