Tegelmerken in de spotlight; STN, met o.a. de compakt en Techno series.

STN Ceramica tegels is gelegen in de Castellon regio in Spanje. STN is een afkorting voor Stylnul tegels. Ze zijn 30 jaar geleden begonnen met het produceren van keramische tegels onder de naam Cerámica Nulense, met 32 medewerkers in een fabriek op een terrein van 60.000m2. Door de jaren heen, waarin constant geïnvesteerd is in kwaliteit en innovatie, is STN Ceramica tegels uitgegroeid tot een fabriek van 200.000m2 waarvan 70.000m2 bebouwd is. Heden ten dage werken er 225 mensen bij Stylnul tegels en produceren ze 34.000.000m2 keramische tegels per jaar. Ze gebruiken de nieuwste productietechnieken en in 2010 zijn ze begonnen met allernieuwste technologie, digitale printtechnieken, toe te passen op alle tegel productie lijnen. Het resultaat is dat STN Ceramica tegels een van de modernste fabrieken ter wereld heeft, die topkwaliteit vloertegels en wandtegels produceert die voorzien zijn van prachtige designs.

STN Ceramica biedt prachtige keramische tegels van topkwaliteit. De Compakt serie en de Techno series zijn veruit de populairste tegelseries van STN Ceramica, echter zijn er nog een groot aantal tegelseries met een divers tegelassortiment. De compakt serie betreft een hele toegankelijke tegel met een zachte industriële look, heel erg populair in zowel Belgie als Nederland, voornamelijk als wandtegel voor badkamers, keukens en het toilet. Deze serie combineerd diverse afmetingen en diverse rustige kleurtinten, voor ieder wat wils, met een scherpe prijs – kwaliteit verhouding, zeker bij Tegelmegashop.be. Maar natuurlijk kunt u bij Tegelmegashop.be kiezen uit een enorm assortiment wandtegels. Klik rustig door naar selecties wandtegels voor diverse toepassingen (waaronder de badkamer, het toilet en de keuken), maar ook op type kunt u gerichte selecties bekijken. Maak daarnaast ook gebruik van onze handige filterfuncties om een selectie wandtegels te krijgen die perfect past bij uw wensen, kies voor o.a. kleur, look, gerectificeerd (strak gezaagd) ja / nee, etc. Wat uw wensen ook zijn Tegelmegashop; Wandtegels voor de beste prijs!

 

 

Bent u geïnteresseerd in een STN tegel van een specifieke serie, of wenst u een bepaalde tegel te bekijken bij ons in de showroom? Vraag direct online een offerte aan en indien u graag langs wilt komen, bel van te voren dan even, dan weet u zeker dat deze aanwezig is. Mocht dit niet het geval zijn, vragen we graag een sample voor u aan!