Schuttingen beton bij Schutting33.nl

De ideale schutting: Een beton schutting!

Wanneer u overweegt om een nieuwe schutting te plaatsen, raden we u aan om eens te kijken naar de beton schutting. Deze schutting is ideaal voor een iedere tuin. U kunt een beton schutting voor toepassen als hekjes, maar ook achter als een grote schutting (tot max. 280 cm hoog). De beton schutting is voor alle situaties te gebruiken. Wanneer u een moderne schutting wilt, die goedkoper is dan een houten schutting en tientallen jaren meegaat zonder onderhoud, dan is de beton schutting de schutting voor u! 

Makkelijk te onderhouden

Een beton schutting is voor geschikt voor alle situaties. U kunt zo bijvoorbeeld kiezen voor een dubbelzijdige beton schutting. De betonplaten worden dan met de rug tegen elkaar geplaatst zodat u aan beide zijdes een motief heeft. Heeft u buren aan de andere kant? Dan kunnen zij kiezen voor een gewenst motief. Omdat de coating aangebracht wordt nadat de beton schutting wordt geplaatst, kunnen allebei de zijdes ook op een gewenste kleur gespoten worden.  De schutting van beton is in alle (!) RAL-kleuren te spuiten. De meest gekozen kleuren zijn RAL7016 (antraciet) en RAL7011 (antracietgrijs). Gaat u binnenkort kiezen voor een beton schutting? Bekijk de schuttingen beton bij Schutting33.nl.

Moderne uitstraling

Betonplaten als zowel de complete beton schutting heeft vrij weinig onderhoud nodig. Wanneer u uw beton schutting wilt gaan reinigen, raden we u aan geen schoonmaakmiddelen te gebruiken. Met reinigingsmiddelen zorgt ervoor dat de poriën van de schuttingen weer opengaan en zodoende meer vuil vasthouden. Gebruik voor het reinigen van uw betonschutting water. Gebruik geen hogedrukreiniger, maar doe dit gewoon met een tuinslang of met emmers. Schoonmaken van de beton schutting is vrij eenvoudig en u hoeft dit niet vaak te doen. Ook schutting met beton coating kunt u op dezelfde manier onderhouden.