Gratis proef stenen ontvangen

Wilt u binnenkort stenen gaan toepassen in uw tuin, oprit of anders? Dan wilt u natuurlijk eerst kijken welke het best passen bij uw omgeving. Via een website kan dit moeilijk in te schatten zijn, omdat het vaak toch anders uitziet als in het echt. Wij raden u aan om eens te kijken op de webwinkel van www.siergrind33.nl, zij versturen (helemaal gratis!) proefstenen naar u op. Een handvol stenen van een, of meerdere types worden dan met PostNL bij u geleverd. Daarnaast kunt u natuurlijk ook langs gaan in de showroom, maar mocht u deze te ver zijn, raden we u zeker aan om gebruik te maken van de gratis proef stenen service!

Bij Siergrind33 vindt u een breed assortiment van siersplit, siergrind en nog veel meer andere stenen, voor het decoreren van uw tuin, paden, vijvers, opritten en nog veel meer. De sierstenen van Siergrind33 bekijkt en bestelt u het eenvoudigst online. Wilt u de sierstenen liever in het echt zien? Dan kunt u, op afspraak, langs gaan bij de showroom van Siergrind33. In de showroom kunt u alle grindsoorten die online staan, in het echt bekijken. U kunt vijf dagen per week de showroom bezoeken. Tijdens de showroom bezoek wordt u rondgeleid, kunt u vragen stellen en wordt u geadviseerd omtrent het toepassen van de juiste stenen. Naast het leveren in heel Nederland, levert Siergrind33, het grind ook in Duitsland en België.

 

Bij Siergrind33 bestelt u eenvoudig online, bent u verzekerd van een snelle levering en een scherpe prijsstelling! In de webwinkel bestelt u gemakkelijk door aan te geven welke verpakking u wilt hebben (zakken, mini bags of big bags), en de gewenste hoeveelheid. Ook in de showroom bestelt u eenvoudig en kunt u zelfs meteen het grind meenemen mocht u daartoe in staat zijn. Alles is namelijk uit voorraad leverbaar. Op welke manier gaat u binnenkort bestellen bij Siergrind33? Twijfel niet langer, bekijk het assortiment en bestel de gewenste sierstenen!